Vi arbetar i preventivt syfte i kombination med informationsarbete. I bolaget kan vi åta oss  både rena söktjänster med hund, men även information om droger etc.

Som privat aktör får vi inte åka på brottsmisstanke utan enbart i förebyggande syfte. Ett förebyggande syfte som riktar sig mot behandlingshem, skolor, företag och föreningar mm. 

 

Användning av narkotikahundar i skolmiljö har blivit allt vanligare, syftet är att förhindra att droger förekommer på skolor. Söken sker efter skoltid och sker på skolledningens initiativ.  I händelse av att en narkotikahund markerar för narkotika är  fyndet behandlingshemmet/kundens/skolans ansvar och det är de som avgör vad som skall göras med den markerade platsen/fyndet.  

Genom regelbunda besök på behandlingshem minskas risken för droganvändning.  Vi har tystnadsplikt och arbetar alltid med respekt för klienternas situation.

Vi erbjuder er även sprängmedelssök. Hundarna söker  på byggarbetsplatser , hamnen, och i anläggningsbranchen.

 

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.